Skip to content Skip to navigation


TERMENI ȘI CONDIȚII

 

Site-ul oficial Fiat

Acesta este un site oficial al Fiat, un brand comercial al Fiat Chrysler Automobiles UK Ltd . Citiți cu atenție aceste condiții înainte de a utiliza acest site. De asemenea, trebuie să citiți orice termeni și condiții specifice publicate pe acest site care se aplică serviciilor individuale de pe acest site.
În Regatul Unit, Fiat Chrysler Automobiles UK Ltd susține mărcile bine-cunoscute Fiat, Jeep, Abarth, Alfa Romeo și Fiat Professional ("Mărcile"). Trimiterile la Mărci, "noi" sau "ne" trebuie interpretate ca trimiteri la Fiat Chrysler Automobiles UK Ltd. Trimiterile la "Fiat Group " se referă la Stellantis N.V. și la filialele sale. Trimiterile la "dumneavoastră" trebuie interpretate ca trimiteri la persoana care utilizează acest site web.
În calitate de utilizator al site-ului nostru web (denumit "dumneavoastră"), recunoașteți că o astfel de utilizare este supusă termenilor și condițiilor noastre stabilite mai jos. Vă rugăm să citiți termenii și condițiile stabilite aici înainte de a utiliza acest site web. Prin utilizarea acestui site web, vă veți da consimțământul de a respecta acești termeni și condiții.Dacă nu doriți să vă dați consimțământul cu privire la termenii și condițiile, vă rugăm să nu utilizați acest site web.
Vă angajați să fiți responsabil pentru propria utilizare a acestui site web și să folosiți acest site web numai în scopuri legale. Nu aveți voie să utilizați acest site web în niciun mod care încalcă orice lege sau reglementare locală, națională sau internațională aplicabilă sau care este ilegal sau fraudulos sau care are un scop sau efect ilegal sau fraudulos. Toate informațiile și datele trimise de dvs. trebuie să fie corecte și să respecte toate legile aplicabile în Regatul Unit și în orice țară din care sunt postate.

Informații despre noi

Fiat Chrysler Automobiles UK Ltd (număr de înregistrare al companiei 00201514), este o companie privată cu răspundere limitată înregistrată în Anglia și Wales.

Sediul social și adresa comercială principală a Fiat Chrysler Automobiles UK Ltd sunt Pinley House, 2 Sunbeam Way, Coventry, West Midlands, CV3 1ND.

Numărul de înregistrare în scopuri de TVA al Fiat Chrysler Automobiles UK Ltd este 578353209.

Fiat Chrysler Automobiles UK Ltd este o filială deținută integral de Stellantis Europe S.p.A., Corso G. Agnelli 200, 10135 Torino, Italia, Registro Imprese Torino / Cod fiscal nr. 07973780013. O societate cu un singur asociat.

Stellantis Europe S.p.A. este o societate din cadrul grupului de societăți Stellantis N.V.. Sediul social: Corso G. Agnelli 200, 10135 Torino, Italia.

Fiat Chrysler Automobiles UK Ltd., care își desfășoară activitatea sub denumirea Fiat, este autorizată și reglementată de Financial Conduct Authority pentru anumite activități legate de creditele de consum. Numărul de referință al firmei autorizate Fiat Chrysler Automobiles UK Ltd este 690247.


Utilizare/legături

1. Sunteți de acord să folosiți acest site web pentru uz personal și necomercial.

2. Acest site web conține linkuri către site-urile web ale altor părți terțe care, dacă se face clic pe ele, vă determină să părăsiți acest site web și să intrați pe un site terț. Noi nu controlăm aceste site-uri și nu ne asumăm nici o răspundere cu privire la acuratețea, caracterul complet sau adecvat al informațiilor sau produselor afișate pe aceste site-uri și nu ne asumăm nici o responsabilitate sau răspundere pentru aceste site-uri. Aceste linkuri sunt furnizate doar pentru informare și comoditate și nu echivalează cu o promovare sau aprobare a niciunui produs, companie sau serviciu descris. În mod similar, prezența oricărei reclame a unei terțe părți pe acest site nu reprezintă o aprobare sau o recomandare a produselor sau serviciilor evidențiate.

3. Nu aveți voie să creați linkuri către acest site web fără permisiunea noastră expresă scrisă. Nu veți încerca să interferați cu funcționarea sau funcționalitatea acestui site web (inclusiv, dar fără a se limita la) încărcarea de date corupte sau viruși.

Drepturi de proprietate intelectuală/Drepturi de autor;

4. Toate informațiile, textele, imaginile și aspectul afișate pe acest site sunt proprietatea exclusivă a Fiat Chrysler Automobiles UK Ltd t/a Fiat, a altor companii FCA US LLC sau a partenerilor lor de afaceri respectivi. Toate drepturile asupra acestui site web și a materialelor de pe acesta sunt rezervate și nu vă vor fi transferate drepturi de niciun fel. Nici o parte a acestui site nu poate fi reprodusă sau transmisă, sub nici o formă sau prin niciun mijloc, electronic, mecanic, fotocopiere, înregistrare sau în orice alt mod, sau stocată în orice sistem de recuperare de orice natură, fără permisiunea scrisă a deținătorului drepturilor de autor, care trebuie solicitată la Fiat Chrysler Automobiles UK Ltd t/a Fiat. Aveți voie să imprimați, să copiați, să descărcați sau să stocați temporar extrase de pe acest site web numai cu acordul nostru prealabil:
  • • în măsura în care este necesar pentru a accesa și vizualiza acest site web online pe computerul dumneavoastră.
  • • în măsura în care acest site web oferă facilități de descărcare sau de imprimare (cum ar fi tapet, screensavere și alte utilități de pe site.


5. Toate denumirile, mărcile, logo-urile și imaginile care identifică vehiculele Fiat sunt mărci de proprietate ale FCA US LLC. Toate celelalte mărci comerciale, nume de mărci, nume de produse și titluri și drepturi de autor utilizate în acest site sunt mărci comerciale, nume de mărci, nume de produse sau drepturi de autor ale deținătorilor respectivi. Nu acordăm nici o permisiune în ceea ce privește utilizarea oricăreia dintre acestea, iar o astfel de utilizare poate constitui o încălcare a drepturilor deținătorului.

Disclaimer

6. Nu garantăm că acest site web va funcționa fără întrerupere sau fără erori sau că nu va conține viruși informatici sau alte aplicații dăunătoare. Nu vom fi răspunzători dacă, din orice motiv, acest site web nu este disponibil în orice moment sau pentru orice perioadă.

7. Noi furnizăm acest site web "așa cum este" și nu facem nici o declarație sau garanție de niciun fel în ceea ce privește acest site web sau conținutul său și ne declinăm toate aceste declarații și garanții. În plus, nu facem nici o declarație sau garanție cu privire la acuratețea, completitudinea sau adecvarea în orice scop a informațiilor și a graficii aferente publicate pe acest site. Este posibil ca informațiile conținute în acest site să nu fie actualizate în momentul în care le vizualizați sau să conțină inexactități tehnice sau erori tipografice și nu avem nici o obligație de a actualiza informațiile, deși ne propunem să facem acest lucru. Orice răspundere a noastră, indiferent de modul în care apare pentru astfel de inexactități sau erori, este exclusă în mod expres în cea mai mare măsură permisă de lege și sub rezerva condiției 9 de mai jos.

8. Din cauza unor limitări tehnice, este posibil ca culorile vehiculelor prezentate pe site să nu corespundă culorii reale.

9. Nici noi și nici directorii, angajații sau alți reprezentanți ai noștri nu vom fi răspunzători pentru pierderile sau daunele care decurg din sau în legătură cu utilizarea acestui site sau a conținutului acestuia. Aceasta este o limitare cuprinzătoare a răspunderii care se aplică (sub rezerva condiției 10 de mai jos) tuturor pierderilor sau daunelor de orice fel, indiferent de modul în care acestea apar (chiar dacă sunt previzibile), inclusiv (fără limitare) (i) daune compensatorii, directe, indirecte sau indirecte, (ii) pierderi de date, venituri sau profituri (iii) pierderi sau daune materiale (iv) pierderi de timp de gestionare sau de birou și (v) reclamații ale unor terțe părți.

10. Niciuna dintre excluderile și limitările prevăzute în condițiile 7, 8 și 9 nu are ca scop limitarea drepturilor pe care le puteți avea în calitate de consumator în temeiul legislației locale sau a altor drepturi legale care nu pot fi excluse și nici nu exclud sau limitează în vreun fel răspunderea noastră față de dumneavoastră în caz de deces sau vătămare corporală rezultată din neglijența noastră sau a angajaților sau agenților noștri sau în caz de declarații frauduloase.

11. Prețurile indicate pentru vehiculele noi sunt prețurile de listă publicate către rețeaua noastră de dealeri și care pot suferi modificări. Prețul accesoriilor nu include montarea și vopsirea, dacă este necesar.

Condiții de piață

12. Produsele oferite spre vânzare pot fi diferite de cele descrise sau ilustrate pe acest site web din cauza unor modificări ulterioare de producție în ceea ce privește specificațiile, componentele sau locul de fabricație. Prin urmare, conținutul acestui site web nu trebuie considerat ca fiind o reprezentare a disponibilității actuale a produselor sau serviciilor descrise sau a produselor oferite efectiv spre vânzare. Ne rezervăm dreptul de a modifica în orice moment, fără notificare prealabilă, prețul, culorile, materialele, echipamentele, specificațiile și modelele, precum și de a renunța la modele.

Amendamente

13. Ne rezervăm dreptul de a modifica sau de a schimba acești termeni sau orice alți termeni afișați pe acest site web în orice moment, fără notificare prealabilă, prin postarea termenilor modificați pe acest site web și orice astfel de modificare va intra în vigoare imediat după postarea pe site. Continuarea utilizării și accesării acestui site web va fi considerată ca fiind acceptarea de către dvs. a termenilor modificați. (Acest lucru nu va afecta contractele încheiate pe baza unor versiuni anterioare ale termenilor relevanți).

14. Ne rezervăm dreptul de a retrage sau de a modifica serviciul și/sau informațiile pe care le furnizăm pe acest site web fără notificare prealabilă.

Legislație

15. Acești termeni de utilizare a site-ului web vor fi guvernați și interpretați în conformitate cu legea engleză, iar instanțele engleze vor avea jurisdicție pentru a soluționa orice litigiu dintre dumneavoastră și noi.

16. În cazul în care orice parte a acestor termeni este inaplicabilă (inclusiv orice dispoziție prin care ne excludem răspunderea față de dumneavoastră), aplicabilitatea oricărei alte părți a acestor termeni nu va fi afectată.

Protecția datelor

17. Pentru mai multe informații despre drepturile dvs. și despre modul în care datele dvs. personale sunt procesate de noi, vă rugăm să citiți întreaga noastră politică de confidențialitate (Politica de confidențialitate | Fiat UK). Prin utilizarea acestui site web, garantați că toate datele furnizate de dvs. sunt corecte.

 

VEHICULE UTILIZATE APROBATE SPOTiCAR
 
18. SPOTiCAR este programul oficial de vehicule uzate aprobate al Fiat Chrysler Automobiles UK Ltd., care se comercializează sub denumirea Fiat. Atunci când căutați un vehicul second-hand pe acest site, vă vom direcționa către SPOTiCAR, unde veți putea căuta o selecție de vehicule second-hand omologate disponibile pentru achiziționare de la rețeaua noastră de comercianți cu amănuntul omologați SPOTiCAR.
19. Datele dvs. vor fi transmise către comercianții cu amănuntul SPOTiCAR aprobați, permițându-le să vă contacteze cât mai curând posibil. Pentru mai multe informații despre drepturile dvs. și despre modul în care datele dvs. personale sunt procesate de noi, vă rugăm să citiți politica noastră completă de confidențialitate aici.