NEW 500 C

 FCA Importers – Fiat

NEW 500 C

MITURILE VERITABILE NU ÎMBĂTRÂNESC NICIODATĂ.

Ci se înnoiesc. După cum este şi 500C: întotdeauna cel mai cool, născut acum din nou, mai original și însorită decât oricând.

CURBE INCONFUNDABILE

Inconfundabilul profil al lui 500 nu se schimbă. Devine mai special datorită celor două noi modele de jante din aliaj de 15″ gri lucios și de 16″ negru opac. Noul design al lui 500 este scos în evidență de noile culori ale caroseriei: Rosso Corallo pastel, pop și solar.

01_pelleTabacco

INSPIRAT DE HIGHT FASHION

Stil, stil, stil și iarăși stil. Noile materiale și țesăturile alese pentru interioarele noului 500 sosesc direct de pe podiumurile de prezentare cele mai la modă. Iată o țesătură autentică „Prințul de Wales”, cu accente de diverse culori și noua piele bordeaux cu inserții albastre și o tușă vintage, un omagiu adus culorilor anilor ’60.

01_miti_crescono

LATURA SA CEA MAI LA...

În partea din spate, silueta noului 500C este caracterizată prin capota culisantă cu formă rotunjită care, printr-o mișcare acționată electric, se deschide încorporând luneta din sticlă, al treilea stop și spoilerul. Un adevărat obiect de design disponibil în trei culori: bej, roșu și negru. Ies în evidență noile elemente de design, cum este ornamentul cromat, care decorează bara de protecție, unde se găsesc noile proiectoare de ceață și lumina de marșarier. Sau cum ar fi noile grupuri optice posterioare, care cuprind stopurile și semnalizatoarele, încadrând astfel caroseria.

PREFECŢIUNEA NU ESTE UN ACCESORIU

Designul planșei de bord a fost complet regândit pentru a găzdui armonios noile tehnologii. Ies în evidență elementele cromate și designul nou, mai rotunjit, al butoanelor de comandă. Însă noul 500C nu este doar frumos, este și funcțional și este dotat cu un spațiu de depozitare nou și comod în planșa de bord și cu un nou tunel central cu port USB/AUX-IN și un suport de pahare mai încăpător.

FIECARE CĂLĂTORIE TREBUIE TRĂITĂ COMOD

Pentru a garanta tot confortul pe care ți-l poți dori, scaunele au fost realizate din materiale ergonomice și concepute astfel încât să faciliteze accesul pasagerilor în partea din spate.

ASORTAT DRAGUŢ CU ARAMĂ

Fața zâmbitoare a automobilului 500, devine chiar mai neastâmpărată. Partea frontală este mai mult decât un cadou pentru 500, datorită noilor mulurilor, mustăţilor apreciate și barei de protecție care înconjoară grila tridimensională. Mai atractivă, mai pozitivă, mai mult 500. Noile faruri poli-eliptice, comunică și stau cu ochiul pe întuneric. În timp ce noile lumini de zi cu tehnologie LED, în întuneric devin emblema 500, făcându-l ușor de recunoscut.

PERSONALITATE ŞI FRUMUSEŢE. O COMBINAŢIE PERFECTĂ.

Stilul îndrăzneț cuprinde interioare complet renovate, mai atractive, elegante şi rafinate. Încă o dovadă că 500 este gata pentru a surprinde.

TOTUL SUB CONTROL

Noul volan cu design specific este înfrumusețat cu elemente cromate. Noul display digital TFT de 7″ îți permite să ții sub control toate informațiile necesare în timpul deplasării, cum ar fi: kilometrajul, turometrul, datele privind temperatura sau indicatorul Gear Shift, care îți sugerează când să schimbi viteza, datele Trip Computer-ului care îți permit să îți adaptezi stilul de condus în funcție de traseu, de consumul instantaneu, autonomie etc.