500 L TREKKING

 FCA Importers – Fiat

500 L TREKKING

LOOK DE CROSS-OVER

500L Trekking reinterpretează liniile tradiționale ale lui 500 print-un look de cross-over: poziția înălțată, barele de protecție specifice cu scut de protecție din standard și multe alte detalii care înfrumusețează stilul său. Precum detaliile satinate, pragurile, barele de protecție și plăcile de noroi specifice. Fără a uita de jantele din aliaj de 17” cu finisaj diamant, din dotarea standard.

01_cerchione

PRIVELIȘTE CARE ÎŢI TAIE RESPIRAŢIA

Plafonul panoramic îi oferă celui care călătorește cu 500L Trekking cea mai amplă vedere la albastrul cerului din clasa lui, de 1,5 mp. Plafonul este disponibil în două versiuni: fixă și skydome, (demontare cu acționare electrică).

MIC, DAR TOTUȘI MARE

500L amplifică inclusiv conceptul de funcționalitate, iar celor 4,27 metri lungime, 1,80 metri lățime și 1,68 metri înălțime li se adaugă spațiul și confortul unui monovolum, precum și stilul foarte practic de parcare al unei mașini de oraș.

CULORILE ENERGIEI

500L Trekking este puternic, vivace, energic. Din acest motiv, culoarea sa preferată este galben. Dar lasă-te surprins de alte 7 culori și de numeroasele combinații bicolore..

SPIRIT LIBER

Fiecare zi reprezintă un teritoriu necunoscut, gată să fie explorat la bordul unui 500L Trekking: un adevărat spirit liber pentru micile și marile emoții în aer liber. Cu volumul său de 3,17 m³ perfect locuibili, are spațiu pentru familia, prietenii și toate pasinunile tale.

01_interno-nero-marrone

CONFORT ȘI SPAŢIU

Cu ajutorul scaunelor rabatabile poți transporta obiecte până la 2,4 metri, în timp ce portbagajul de 455 litri te va surprinde datorită capacității sale incredibile: poate ajunge la 1480 litri cu bancheta posterioară rabatată. Cu 500L Trekking poți transporta tot ceea ce este necesar pentru a trăi o călătorie în stil mare.

STĂPÂNEȘTE TRASEUL

Confortul și siguranța merg mână în mână cu anvelopele M+S din dotările standard: chiar și drumurile cel mai dificile ți se vor părea plăcute și ușor de stăpânit

OUTDOOR SAU METRO-CHIC?

500L Trekking este așa cum îl vrei tu: respiră o atmosferă outdoor cu interioare în țesătură Grigio Magnesio și exterioare din piele eco maro sau culori vii în stilul metro-chic a țesăturilor negre cu inserții albe din piele eco.serts.