500 X CITY LOOK

 FCA Importers – Fiat

500 X CITY LOOK

XPRESIV

500X exprimă valorile care l-au transformat pe 500 într-un icon recunoscut în întreaga lume. Distingi de la prima vedere trăsăturile pe care le-a moștenit de la modelul istoric: farurile rotunde duble, forma frontală trapezoidală, ”mustățile” frontale cromate de o parte și de alta a siglei FIAT și priza de aer care îi așterne un zâmbet ștengar. În partea posterioară, avem blocuri optice bine definite, încadrate de un inel lucios, luneta posterioară rotunjită și sigla FIAT pe mânerul cromat al hayonului. Astăzi, 500X este mai urban și elegant ca niciodată, în varianta City Look, cu detalii estetice cromate care îi subliniază caracterul prețios.

01_frontale

EXTERIOR 360°

Iconic și distractiv, ca oricare 500, este ușor de distins prin detaliile estetice elegante. Admir-o din orice unghi!

DESCOPERĂ-L 360° arrow

GRUPURI OPTICE FRONTALE

Cu lumini de zi DLR și faruri de ceață cu funcție cornering, farurile duble sunt un element recurent al stilului familiei 500 care îl face imediat recognoscibil.

JANTE

Gama de jante cu care poți echipa modelul 500X City Look este cu adevărat amplă. De la capace de roți de 16” gri lucios, până la jantele din aluminiu de 16” brunate lucioase; de la jantele din aliaj de 17” gri satinat, până la jantele din aliaj de 17” negru opac diamantat, și la jantele din aliaj de 18” gri lucios. Și mai elegante și prețioase sunt jantele de 18” gri lucios sau brunate opace diamantate/.

GEAMURI POSTERIOARE FUMURII

Garantează intimitate pentru pasageri și dau o tușă suplimentară de exclusivitate stilului 500X.

XTRA CONFORT

Calitatea lui 500X este ușor de observat de la prima vedere. Materialele soft-touch cu imprimeu rafinat, planșa de bord tridimensională cuprinzătoare, inserțiile de pe consola centrală și fețele ușii Carbon look și aluminiu satinat. Scaunele oferă confort optim cu șezuturi ample și cuprinzătoare și sunt îmbrăcate în material bicolor negru/gri sau roșu/negru. Lateralele scaunelor sunt puse în evidență de finisajele din materiale rafinat, iar partea centrală este acoperită cu țesătură reliefată de culoare gri, cu inserții pret-a-porter și piele ecologică. Lumina ambientală creează o atmosferă unică, care îmbunătățește experiența la volanul mașinii.

02_interno-laterale

INTERIOARE 360°

La bordul lui 500X ești copleșit de detalii unice.

DESCOPERĂ-L 360° arrow

VOLANUL ȘI INSTRUMENTELE DE BORD

Volanul sport este foarte ergonomic. Instrumentarul de bord, cu cele 3 elemente circulare, amintește de imaginea iconicului 500. Display-ul TFT de 3.5” îi comunică șoferului informații într-un mod eficient și rapid, și oferă numeroase posibilități de personalizare.n.

CONSOLA CENTRALĂ

Pe consola finisată în Carbon Look și Aluminiu satinat se găsește sistemul Mood Selector și butonul frânei electrice de staționare, care înlocuiește clasica frână de mână. Este ușor de acționat și economisește spațiu.

SPAŢII DE DEPOZITARE

500X asigură maximul de funcționalitate mulțumită varietății de spații de depozitare disponibile în habitaclu: cum ar fi cele 4 buzunare încăpătoare de pe uși, cele 2 spații de depozitare de pe planșa de bord din dreptul pasagerului, unul deschis și unul închis, precum și 2 suporturi de pahare aflate pe consola dintre scaune.

SCAUNE ANTERIOARE ACŢIONATE ELECTRIC

Pentru confort total la drum lung, scaunele din față sunt reglabile electric pe 8 direcții: înalțime și lungime, înclinarea spătarului și reglare lombară.

PORTBAGAJ

Încăpător și versatil – portbagajul oferă de la 350 până la 1000 de litri (cu scaunele posterioare complet rabatate), și poate fi echipat cu un plan de încărcare amovibil, reversibil și reglabil pe înălțime.

Capacitate de tractare

Sarcina maximă care poate fi remorcată este de până la 1200 kg