500 X CITY LOOK

 FCA Importers – Fiat

500 X CITY LOOK

XTROVERTIT

500X înseamnă să călătorești relaxat, la bordul unei serii de tehnologii care îți fac drumul mai amuzant și îți simplifică viața.

DRIVE MOOD SELECTOR

Pentru selectarea tipului de conducere – Auto, Sport, All-Weather – care dinamizează deplasarea cu automobilul 500X.

INFOTAINMENT

Ai comenzi pe volan, funcție Vivavoce Bluetooth și Bluetooth Audio streaming, eco:Drive, conectate la Uconnect. Uconnect îți permite, prin intermediul touchscreen-ului de 5″ sau 6,5″, să activezi toate dispozitivele multimedia din dotarea mașinii: de la radioul analogic și digital (DAB), până la principalele suporturi media (mediaplayer, iPod, iPhone, smartphone), conectabile prin USB sau AUX-IN. Dispozitivul Uconnect 5″ Radio Nav îți oferă navigație TomTom 2,5 D, în timp ce Uconnect 6,5″ Radio Nav este dotat cu navigație prin satelit cu hărți 3D, indicații progresive și funcție One Shot Voice Destination Entry pentru setarea destinației prin comandă vocală. Prin conectarea la un smartphone, noul sistem Uconnect LIVE, îți permite să folosești numeroase aplicații și să fii mereu conectat cu prietenii pe Twitter, să asculți peste 35 de milioane de piese cu Deezer și peste 100 de posturi radio prin TuneIn, să fii conectat în timp real cu știrile Reuters și să primești informații din trafic.

02_navigatore-2_940X585

XTRADORDINAR

Cu 500X te poți bucura de fiecare călătorie datorită varietății de tehnologii de siguranță, printre care 6 airbag-uri, faruri Bi-Xenon, sistem ESC și alte 3 sisteme de siguranță.

CONTROL FRÂNĂ

Senzorii radar și video ai sistemului te anunță dacă observă o distanță prea mică între tine și vehiculul care te precedă și te avertizează din timp să eviți o posibilă coliziune. Dacă tu nu intervii, atunci el frânează automat pentru tine.

ASISTENT-UNGHI MORT

Pentru vizibilitate totală

Unghiurile moarte nu mai sunt o problemă, datorită sistemului care scanează prezența vehiculelor în punctele critice și te avertizează cu un semnal luminos în oglinzile laterale. Același lucru se întâmplă și în marșarier, dacă un vehicul se apropie din lateral de tine.

LANE ASSIST

Sistemul intervine dacă scapi direcția involuntar (fără să folosești semnalizatorul). În acel moment, sistemul te anunță vizual în tabloul de bord și opune rezistență puternică schimbării direcției.