FCA Importers – Fiat

Noul 500L Cross: Savurează aventura.

Acolo unde  se termină  orașul, există o lume întreaga  pentru a fi explorată: New 500L Cross este gata să meargă oriunde. Mașina pentru cele mai aventuroase familii.

Bine ați venit într-o lume...

Este timpul să vă satisfaceți dorinţa pentru aventură și e timpul să o savuraţi  împreună cu familia! Noul 500L Cross, sa născut pentru a depăși condițiile meteo și pentru a explora întreaga lume. Spiritul său explorator  se dezlănţue în aer liber: placă apărătoare, barele de protecție față și spate specifice și noile jante din aliaj  17 „cu anvelope all-seasons.

Confort maxim

Cargo Magic Space, platforma detaşabilă de încărcare, vă permite să utilizaţi volumul de încărcare la maxim. În oraș sau în afara orașului, Noul 500L Cross este un partener de aventură perfect pentru întreaga familie.  O mașină concepută pentru a acomoda cu uşurinţă micile placeri ale vieţii și a savura împreună  bucuriile ei, datorită unui portbagaj rectangular spatios de 455 de litri.

Soluții tehnologice pentru mai multe emoții

În timpul călătoriilor, nimic nu este mai important decât emoțiile.

500L vine cu cele mai noi inovatii. Apple CarPlay, cea mai inteligentă și mai bună modalitate de a utiliza iPhone și Siri în mașină, disponibilă cu radio UconnectTM HD LIVE cu ecran tactil.

Android AutoTM este o  modalitatea simplă de a utiliza telefonul Android în mașină, rămâneți conectat la lumea dvs. prin intermediul radioului tactil UconnectTM HD LIVE.

Noul 500L Cross este întotdeauna conectată cu lumea voastră. Totul este simplu şi la îndemână. Veți putea cu uşurinţă să alegeţi tipul de călătorie dorit: modul „Normal”, „Tracțiune +” sau „Gravity Control”.