FCA Importers – Fiat

Noul Fiat 500 L: Să...

Un spațiu gândit special pentru tine, construit pe baza conceptelor de tehnologie și siguranță inovative.
500L este autovehiculul care îți poate garanta toate acestea. Poate să facă față oricărei situații, inclusiv viitorului.

Proiectat după dorințele oricărei familii

Modelul 500L adaugă trăsăturilor originale ale lui 500 linii care îmbină siguranța și confortul. Parbrizul puțin înclinat și montantul împărțit în două cresc spațiul și vizibilitatea pentru pasageri, dând senzația unui grad ridicat de siguranță celui care îl conduce.
Suprafața vitrată amplă reduce unghiurile moarte și permite intrarea unei cantități mari de lumină, interiorul fiind iluminat în perfectul stil 500.

Are grijă de familia ta

Uconnect™ îți permite, cu ajutorul unui touchscreen de 5″ sau de 6,5”, să gestionezi toate dispozitivele multimedia prezente pe mașină: de la radioul analogic, la cel digital (DAB), și până la toate suporturile principale (mediaplayer, iPod, iPhone, smartphone) ce se pot conecta prin portul USB și conectorul Aux-In.

Dispozitivul Uconnect 5” radio Nav oferă funcția de navigație TomTom 2,5D, și, cu noul sistem Uconnect ™ LIVE, prin conectarea cu smartphone-ul, îți permite să folosești numeroasele aplicații pe sistemul de bord, în așa fel încât să fii mereu în contact cu prietenii pe Twitter; să asculți peste 35 de milioane de melodii cu Deezer și peste 100 de mii de posturi radio cu TuneIn; să fii informat în timp real de știrile Reuters și să ai noutăți despre trafic, radar și date meteo cu ajutorul serviciilor LIVE TomTom.

new500l_3

1500 de configurații ale spațiului

Fiecare scaun al lui 500L poate fi configurat în 8 moduri diferite, fiind posibile mai mult de 1.500 de combinații în total. Scaunul pasagerului din față, cu spătar rabatabil în formă de măsuță și banchetă posterioară divizată, se poate plia printr-un simplu gest, datorită funcției „fold & tumble”. Astfel, se obține un plan de încărcare care folosește întreaga lungime a mașinii.