News

PREZENTAREA FIAT PENTRU LICITAŢIE, ÎN SCOPURI NOBILE

15 September 2015

NEWS 1

Noul 500 va fi o apariţie strălucită în Montecarlo la „eu apăr Gala 2015″, prima ediție a Galei de caritate care sprijină Fundația „Robert F. Kennedy pentru Drepturile Omului în Europa”, care susţine drepturile omului.

Pe 16 iulie, în Montecarlo, la prezentarea spectaculoasă al Riva Tunnel, la ” eu apăr Gala 2015″ va avea loc: o seară dedicată apărării valorilor universale ale drepturilor fundamentale ale omului, susţinut de „Robert F. Kennedy pentru Drepturile Omului în Europa „. Prioritățile principale ale organizației sunt axate pe puterea individului de a genera schimbări și implică susținerea apărătorilor drepturilor omului prin intermediul unor parteneriate strategice.
FCA a fost mult timp implicat în rezolvarea diverselor probleme urgente, cum ar fi mobilitatea durabilă și educația, ambele din care susțin această ideie, prin numeroase proiecte. La „eu apăr Gala 2015″, va participa noul 500: o imagine globală vândută în peste 100 de ţări, o emblemă perfectă pentru carisma corporativă la nivel mondial FCA, bazat pe colaborarea armonioasă și diverse națiuni și culturi. Momentul cheie al serii va fi oferirea prezentaţiei Fiat, și anume Nou 500 care a fost eliberat din linia de producție, care vor fi scoase la licitație în timpul evenimentului.
Unul din modelele modificate, „Bossa Nova Alb”, cu 1,2 litri şi 69 CP a motorului, tapiţeria fotoliului realizată la nivel înalt, prelucrată cu meşterie și talent de la ,,Umbria de Stefano Conticelli”, care prin utilizarea materiei din piele, exprimă excelența produselor italiene, la fel şi Noul 500. Interiorul automobil este prelucrat cu piele de vițel. Dispune de particularităţi de culoare galbenă aurie ca mierea, prelucrat pentru a rezista elementelor, îmbunătăţeşte elementele imaginelor autovehicolului: pasajele roţilor, farurilor din spate şi a barei de protecţie care dispune de inserţii cromate. Coșul pentru picnic instalat pe hayon, este fabricat din același material, în timp ce oglinda cu formă semicilindrică este acoperită cu lemn de mahon. Acest material, concomitent cu profilul aplicațiilor de culoare albastră ca cerul continuă sub ferestre, aceasta fiind meritele celebrei Riva iaht.
Prima ediție atît de prestigioasă a galei de caritate, va combina arta şi gastronomia și va dispune de numeroase celebrităţi și artiști internaționali renumiţi, toţi contribuind la apărarea etică și drepturile omului. Seara va fi realizată de către Kerry Kennedy, fiica lui Robert Kennedy, actriţă, autor şi preşedintele Fundaţiei „Robert F. Kennedy pentru Drepturile Omului”. După discursul său de deschidere vor fi prezentate la licitație: zece loturi, oferind opere de artă de prestigiu, inclusiv o serie de fotografii de la fotograful american Harry Benson și o lucrare de la Michelangelo Pistoletto.
Aceasta va fi urmată de o cină de gală concepută pentru a lăsa o amintire de neuitat în mintea și plăcerea celor peste 200 de invitați internaționali, inclusiv actorul Martin Sheen și mulți italieni, cum ar fi actriţa si prezentatoarea TV Giorgia Surina. Meniul va fi conceput de un geniu gastronomic, Gualtiero Marchesi și va preparabucate din bucătăria italiană.
În cursul serii încă treizeci de loturi vor fi scoase la licitație, de data aceasta prin intermediul unui sistem de licitație tacit, folosind dispozitive digitale pentru a licita obiecte individuale. Precum licitație tacită, muzică de Ilaria della Bididia și citirile din viața și operele apărătorilor drepturilor omului. Desigur, activitățile desfășurate de către Fundația are ca scop promovarea toleranței, schimb intelectual și libertatea de exprimare va fi descrisă și ilustrată.

Latest From Fiat