News

Legenda continuă să evolueze: noul Fiat 500 Collezione a fost prezentat la Geneva MotorShow

10 May 2018

180305_Fiat_01_slider

  • În timpul Geneva MotorShow, marca Fiat lansează o nouă serie specială dedicată Fiat 500. Cu această uimitoare înfăţişare „Primavera” bi-color, această serie specială sărbătorește stilul și designul, statutul său iconic și personalitatea.
  • 500 Collezione are o combinație exclusivă de culori și materiale, o manoperă perfect adaptată și un spirit proaspăt, sofisticat. Bine a venit vremea caldă cu versiunea Cabrio, în stilul pur 500.
  • Disponibil atât în versiunile hatchback, cât și în versiunea cabrio, modelul Fiat 500 Collezione are un stil exclusiv, cu jante de aliaj la 16 ” în complectaţia standart, multe detalii cromate, vopea bi-color și un logo special.
  • Peste șase milioane de unități vândute din 1957, mai mult de două milioane în ultimii zece ani. Astăzi, Fiat 500 este o pictogramă globală, capabilă să genereze peste 80% din vânzări în afara Italiei.
  • Liderul în segmentul A, Fiat 500 a confirmat încă o dată în acest an poziția sa dominantă în Europa, fiind pe primele 3 locuri din segmentul său în 16 țări.

În cadrul prestigiosului Salonului Internațional de la Geneva, reflectoarele vor fi îndreptate către noua serie specială Fiat 500 Collezione, un alt tribut adus legendei Fiat, după edițiile limitate care au sărbătorit anul trecut cea de-a șaizecea aniversare. Fiat 500 Collezione întruchipează toate caracteristicile unuia dintre cele mai renumite imagini italiene, cu stilul său unic și un design inconfundabil, atemporal.

Fiat 500 Collezione sărbătorește stilul și designul de ultimă generație al lui 500, statutul său iconic și personalitatea sa mereu la modă. În stilul pur 500, se conduce cu un spirit proaspăt, sofisticat, inspirat din manopera perfect adaptată și combinații exclusive de culori și materiale.

Disponibil atât în hatchback, cât și în versiunea mai convertibilă, oferă detalii stilistice care reflectă o remodelare modernă a semnăturii inconfundabile a designului său, cu elemente cromate specifice pe bara de protecție frontală, capotă și oglinda din față. Jante de aliaj la 16 ” sunt în complectaţia standart, dar pot fi alese mai multe variante cool: „Primavera” cu vopsea bi-coloră (alb și gri), „Acquamarina” (alb și verde) și Taormina Ivory, alternativă la Gelato White și Dipinto di Blu Blue. Nu în ultimul rînd, eleganţa maşinii este semnată de logo-ul crom „Collezione”.

Interiorul are aceeași eleganță restrânsă, dar irezistibilă, cu opțiuni de design originale. Tabloul de bord este colorat pentru a corespunde caroseriei: alb în combinație cu două culori „Primavera” și verde în combinație cu două culori „Acquamarina”. Scaunele sunt de asemenea în două culori, cu baza dungată gri și brodate cu logo 500. Logo „Collezione” apare şi înăuntru, brodat pe covoraşe. În plus, noul Fiat 500 Collezione oferă cele mai bune condiţii în conectivitate și tehnologie: ca opțiune, clienții pot alege radioul Uconnect 7 ” HD LIVE, care este compatibil cu Apple CarPlayTM și Android AutoTM, fără a menționa navigatorul integrat opțional cu ajutorul hărților Tom Tom, cel mai mare display TFT de 7” şi pentru iubitorii de muzică în mișcare, sistemul Beats Audio Hi-Fi.

Gama de motoare: există o gamă variată de motoare cu combustibili pe benzină, benzină + GPL dual și combustibil Diesel cu puteri de la 69 pînă la 105 CP, de asemenea cu transmisie robotizată Dualogic. Versiunea automobilului prezentat la Geneva MotorShow este 1.2, 69 CP.

Designul său a inspirat imaginația artiștilor și designerilor de modă, care i-au dat interpretări elegante, exclusive și sportive, imaginând că o astfel de mașină iubită, interesantă și surprinzătoare poate să unească lumi creative diferite.

Numeroasele serii speciale includ 500 Powered by Diesel, primul dintr-o serie lungă, lansată exact cu zece ani în urmă, 500C de Gucci în 2011, 500 Riva în 2016 și recentul 500-60esimo e Anniversario, care sărbătorea șaizecea aniversare a iconului Fiat. Cu ajutorul acestor versiuni, Fiat 500 a revoluționat regulile tradiționale ale pieței și a demonstrat că o mașină mică se poate exprima în mai multe limbi, dintre care toate au succes. Cu siguranță, nu este o coincidență faptul că mai mult de două milioane de șoferi din întreaga lume au ales să ia volanul acestei legende cu patru roți. Un succes internațional și nu doar un succes italian, în prezent, 80% din mașinile Fiat 500 sunt vândute dincolo de hotarele țării. În ianuarie 2018, Fiat a condus piața în opt țări și a fost în top trei în alte opt ţări. Acest lucru continuă succesul anului 2017, când Fiat 500 a condus topurile de vânzări din opt țări, inclusiv Marea Britanie și Spania, și a fost în top trei în șapte ţări, printre care Italia și Franța.

Latest From Fiat