News

Noul model Fiat 500 Collezione va fi prezentat la Fashion Shows Europa

11 May 2018

180419_Fiat_500-Collezione

  • Noul Fiat 500 Collezione va călători în capitalele europene de modă înainte de a se îndrepta spre Londra, Berlin, Madrid și Paris.
  • Acordând un omagiu stilului nemuritor de 500, noua ediție specială Collezione modelează o tinuta splendidă „Primavera” în două tonuri, care anunță că Primăvara este aici.
  • Fiat 500, acum în al unsprezecelea an de viaţa, şi-a marcat cea mai bună performanţa în Europa cu peste 58.000 de maşini vândute in primul trimestru al anului 2018.

Turul incitant, care va duce ediția specială 500 Collezione în marile capitale europene, începe din Milano. Călătoria inițială dedicată celei mai recente ediții a gamei Fiat, ar putea începe doar din orașul cel mai modern din Italia, înainte de a merge la Londra, Berlin, Madrid și Paris. Fiecare dintre aceste locații pline de farmec și simbolice au particularități unice care le fac capitale internaționale de stil, artă și modă.

Noul 500 Collezione va fi întâmpinat de proprietarii modelului Fiat 500 și de de membri Clubului oficial 500, la care se vor alătura entuziaștii de cultură italiană, care îşi dau întîlnire pentru a vedea noul model fermecător care sărbătorește stilul și designul modelului 500, aspectul său iconic și personalitatea sa, care este mereu în trend. Modelul 500 este un idol atemporal, confirmat de un rezultat unic în lumea automobilelor. În cel de-al unsprezecelea an de viață, a înregistrat cea mai bună performanță în Europa, cu peste 58.000 de unități vândute în primul trimestru al anului 2018.

Capacitatea sa de a atrage atenţia este deasemenea evocată în „500 Collezione”. Madrid, una dintre opririle turneului european, a fost aleasă ca fiind locul splendid pentru filmul realizat de agenția de creație Leo Burnett și regizat de Laszlo Kadar. Nu întâmplător, acesta este locul perfect pentru o capodoperă autentică italiană care a influențat moda, societatea și obiceiurile de zeci de ani, sumarizată de cuvintele „Forever cult”.

Totul este pregătit pentru lansarea acestei mașini extraordinare care, în stilul cel mai bun de 500, are o personalitate rece și elegantă, care rezultă din atenția specială acordată detaliilor și combinațiilor exclusive de culori și materiale. Prezentat în Salonului Auto de la Geneva, 500 Collezione este un inconfundabil 500 și cuprinde toate caracteristicile uneia dintre cele mai faimoase icoane italiene din lume. Aceasta este atitudinea unei capodopere autentice italiene care a contaminat lumea automobilelor devenind o sursă de inspirație pentru artă, modă și design.

Disponibil atât în hatchback, cât și ca un convertibil exclusiv, ediția specială 500 Collezione prezintă detalii stilistice care reflectă o refacere modernă a semnăturii inconfundabile a designerului marelui său predecesor, cu elemente cromate pe bara de protecție frontală, capotă și oglindă. Este disponibilă și într-o selecție de scheme de culori de vară, printre care „Acquamarina” de două tonuri (alb și gri) „Primavera” și „Acquamarina” în două tonuri, alături de Taormina Ivory, ca o alternativă la Gelato White și „Blu dipinto di Blu”, toate împodobite cu o marcă de frumusețe gri-alb / gri / gri, și jante de aliaj la 16. În cele din urmă, o insigna distinctă cromată „Collezione”.

Interiorul are aceeași eleganță restrânsă, dar irezistibilă, cu opțiuni de design originale. Tabloul de bord este colorat pentru a corespunde caroseriei: alb în combinație cu două culori „Primavera” și verde în combinație cu două culori „Acquamarina”. Scaunele sunt de asemenea în două culori, cu baza dungată gri și brodate cu logo 500. Logo „Collezione” apare şi înăuntru, brodat pe covoraşe.

În plus, noul Fiat 500 Collezione oferă cele mai bune condiţii în conectivitate și tehnologie: ca opțiune, clienții pot alege radioul Uconnect 7 ” HD LIVE, care este compatibil cu Apple CarPlayTM și Android AutoTM, fără a menționa navigatorul integrat opțional cu ajutorul hărților Tom Tom, cel mai mare display TFT de 7” şi pentru iubitorii de muzică în mișcare, sistemul Beats Audio Hi-Fi. În cele din urmă, ediția specială este disponibilă cu toate versiunile de motoare oferite pe gama 500.

Elegantă şi în mereu trend, ediția specială Collezione 500 este cel mai recent tribut adus Fiatului iconic, urmează edițiile limitate lansate anul trecut pentru a sărbători primii 60 de ani. Nu întîmplător, Fiat 500 a fost întotdeauna un trendsetter în sectorul sau şi în timp ce rămîne fidel lui însuşi, a aparut adesea cu un aspect diferit, dar întotdeauna exclusiv. Acesta este unul dintre secretele tinereții sale veșnice. Cele mai populare ediții din ultimii 10 ani includ 500C Gucci, 500 Powered by Diesel, 500 Riva și cele mai recente 500-60esimo și Anniversario dedicate celei de-a 60-a aniversare. Noul 500 Collezione este un exemplu impunător de tradiție italiană, care astăzi câștigă peste tot în lume datorită eleganței şi stilului său unic.

Latest From Fiat