Skip to content Skip to navigation

  TIPO CROSS

  Pentru a poseda marele spiritul Cross, trebuie să fii atât cel mai puternic, cât și cel mai îndrăzneț. Cross este cea mai exclusivistă și mai completă versiune a modelului Fiat Tipo, vârful de gamă, care combină confortul maxim și tehnologia, fără a uita de sportivitate.
  INSPI(RED) BY HUMAN NATURE

  FAMILIA ESTE SURSA NOASTRĂ DE INSPIRAȚIE

  (RED) și Fiat reprezintă o colaborare unică creată pentru a lupta împotriva urgențelor sanitare și, în general, a pandemiilor, prin achiziționarea unei mașini din gama Fiat (Tipo)RED Family, care devine cea mai etică și specială. (RED) este o organizație care sprijină urgențele de sănătate la nivel mondial, cum ar fi SIDA și COVID: de fiecare dată când alegeți un produs (RED), achiziția dvs. are ca rezultat o donație către un fond global pentru a sprijini o serie de activități de prevenire, tratament, consiliere, testare, educație și asistență pentru comunitățile cele mai nevoiașe. De aceea, am fost mândri să ne alăturăm acestei experiențe și să creăm Familia (FIAT) RED: pentru ca și tu să te simți parte a acestui gest deosebit*. Scaunele hatchback-ului și break-ului Fiat (Tipo)RED sunt realizate cu SEAQUAL® MARINE PLASTIC**, o materie primă ecologică și complet trasabilă de către SEAQUAL® INITIATIVE, derivat din deșeuri marine. În plus, scaunele și volanul sunt tratate cu o substanță biocidă foarte eficientă (> 99,9% în momentul tratamentului) împotriva bacteriilor și ciupercilor, asigurând o protecție pe termen lung***).
  *Fiat, Jeep și RAM s-au angajat să doneze cel puțin 4 milioane de dolari Fondului Global între 2021 și 2023 pentru a combate urgențele din domeniul sănătății, inclusiv COVID-19 și SIDA, printr-un parteneriat cu (RED). Fiecare vehicul (FIAT)RED este un produs (RED) și face parte din acest angajament.
  **SEAQUAL® MARINE PLASTIC este o materie primă sustenabilă și complet trasabilă de la SEAQUAL INITIATIVE, derivată din deșeuri marine. SEAQUAL® MARINE PLASTIC este fabricat din plastic marin 100%. 25%* din țesătura scaunului este alcătuită din SEAQUAL® YARN care conține 10% SEAQUAL® MARINE PLASTIC. **SEAQUAL® MARINE PLASTIC este utilizat numai în pernele și în inserțiile din centrul spătarului, 25% SEAQUAL® și 75% poliester obișnuit.
  ***În urma testelor de laborator efectuate în conformitate cu specificațiile interne ale companiei, în care au fost simulate condițiile de funcționare a cârmei, reducerea încărcăturii microbiene rămâne peste 99,9% după 3.000 de cicluri de utilizare simulată.
  FIAT TIPO PENTRU A PLECA ÎNTR-O AVENTURĂ.

  FIAT TIPO PENTRU A PLECA ÎNTR-O AVENTURĂ.

  Fiat Tipo Garmin este o gamă Fiat concepută pentru persoanele care trăiesc viața din plin și creată pentru a uni oamenii și a-i inspira să aibă un stil de viață activ. Tipo își unește forțele cu Garmin, lider în domeniul navigației GPS și al tehnologiei sportive, pentru a combina stilul îndrăzneț cu cele mai bune funcții de fitness ale ceasului inteligent Venu® Sq. Soluțiile inteligente ale Garmin combinate cu stilul iconic Fiat vă vor permite să experimentați o nouă conexiune între mașina dumneavoastră, hobby-urile dumneavoastră și natură.