Skip to content Skip to navigation
21-11-2023

FIAT începe producția noului Fiat 600e

După prezentarea oficială din 4 iulie la Lingotto, producția regulată a noului Fiat 600e a început la 7 septembrie la uzina Stellantis din Tychy, Polonia. Primul 600e produs a fost versiunea de vârf de gamă La Prima, în culoarea portocalie "Soarele Italiei".

Noul Fiat 600e încorporează cele mai bune elemente din lumea automobilelor B și B-SUV pentru a oferi cea mai bună experiență de condus, marcând astfel revenirea mărcii în segmentul B. Este soluția ideală pentru iubitorii de oraș și întruchiparea perfectă a valorilor mărcii de stil italian și de respectare a mediului.

Modelul oferă performanțe electrice excelente, cu o autonomie de peste 400 de kilometri în ciclul mixt WLTP și de peste 600 de kilometri în ciclul urban, și este echipat cu elemente de siguranță de ultimă generație. Noul Fiat 600e La Prima și Noul Fiat (600e)RED, disponibil în două variante diferite cu propulsie integral electrică, reprezintă o soluție de familie care vă permite să experimentați pe deplin Dolce Vita italiană pură, cu grijă pentru mediu și bunăstare socială.

 

Despre Tychy
Uzina din Tychy a început producția în 1975 ca producător al mărcii FIAT și în prezent funcționează în trei schimburi, având peste 2.000 de angajați. Portofoliul de producție include modele care au câștigat prestigiosul premiu European Car of the Year, cum ar fi Jeep Avenger în 2023, Fiat 500 în 2008 și Fiat Panda în 2004. Producția se bazează pe sistemul Stellantis Production Way, prin care uzina își îndeplinește eficient obiectivele în toate domeniile de activitate, inclusiv în ceea ce privește calitatea și eficiența energetică, cu implicarea totală a angajaților. De la începerea producției în 1975 și până în decembrie 2022, uzina Tyhe a produs un număr impresionant de 10,8 milioane de vehicule.

Other news that may interest you