Skip to content Skip to navigation
  INSPI(RED) DE FAMILIA UMANĂ

  INSPI(RED) DE FAMILIA UMANĂ

  Un parteneriat unic de prezentare a activității (RED). (RED) este o organizație care luptă împotriva situațiilor de urgență în domeniul sănătății la nivel mondial, cum ar fi SIDA și COVID. Prin achiziționarea unui produs (RED), se declanșează o donație către Fondul Global pentru a susține o serie de servicii de prevenire, tratament, consiliere, testare, educație și îngrijire pentru comunitățile care au cea mai mare nevoie. Pentru a continua activitatea (RED), am creat cu mândrie Familia (FIAT)RED.

  Fiat, Jeep și RAM s-au angajat, prin parteneriatul cu (RED), să doneze minimum 4 milioane de dolari Fondului Global între 2021 și 2023 pentru a ajuta la combaterea crizelor de sănătate precum COVID-19 și SIDA. Fiecare vehicul (FIAT)RED este un produs (RED) și face parte din acest angajament.

  MAI CONECTAT, MAI MULT DECÂT ÎN STARE DE ORICE

  MAI CONECTAT, MAI MULT DECÂT ÎN STARE DE ORICE

  Vă prezentăm Panda Garmin: o serie specială creată pentru cei care nu se opresc niciodată din a-și trăi viața la maxim. Panda este renumit ca fiind un conector și propulsor al oamenilor, cu designul său compact și spiritul său determinat. Acum, împreună cu Garmin, lider în domeniul navigației GPS și al tehnologiei purtabile, Panda Garmin combină stilul cu funcțiile de monitorizare a sănătății și de fitness datorită ceasului inteligent Venu® Sq, inspirându-i pe toți să nu se oprească din mișcare. Soluțiile inteligente de la Garmin și stilul iconic Fiat vă permit să experimentați o conexiune mai îndrăzneață și mai dinamică cu vehiculul, natura și pasiunile dumneavoastră.