Skip to content Skip to navigation
24-06-2024

EAST-TEST: Anunțăm săptămâna ofertelor speciale!

 Între 24 și 29 iunie va fi mult mai profitabil să cumpărați un automobil nou! EAST-TEST anunță o săptămână a ofertelor speciale. Nu ratați ocazia unică de a cumpăra mașini de la cele mai vestite mărci europene și americane - la cele mai bune prețuri!

    Săptămâna cu cele mai bune prețuri și oferte avantajoaseÎn perioada 24-29 iunie, în centrul auto EAST-TEST (str. Cucorilor, 14) va avea loc săptămâna ofertelor speciale! Veniți fie personal, fie împreună cu prietenii sau colegii. O mulțime de surprize plăcute îi așteaptă pe toți cei care vor vizita acest eveniment:- Faceți cunoștință cu noua gamă de modele de mașini luxoase și elegante Alfa Romeo. - Participați la premiera și testarea noului Alfa Romeo Tonale Hybrid.

- Alăturați-vă lansării vânzărilor versiunii updated a modelului Alfa Romeo Stelvio.

- Simțiți spiritul libertății americane - participați la premiera și înscrieți-vă la un test-drive al noului și autenticului Jeep Grand Cherokee.

-  Descoperiți icoana stilului italian Fiat 500 Dolcevita - mereu emblematic.

- Apreciați caracterul practic al utilizării cotidiene a vehiculelor comerciale fiabile și economice, vedeți noile vehicule din gama Fiat Professional - noul Fiat Doblo Furgon și renumitul Fiat Ducato Furgon.

  Dar surprizele plăcute nu se opresc aici! Pe toată durata evenimentului, vor fi acordate reduceri semnificative la achiziționarea vehiculelor din stoc, precum și la semnarea în această perioadă a contractelor la comandă.Și, în final, un motiv în plus pentru a vizita expoziția din centrul auto EAST-TEST - fiecare oaspete va beneficia de cadouri garantate, reduceri speciale la deservirea vehiculelor și mici suvenire.Iar dacă nu reușiți să beneficiați de reduceri acum, nu este o problemă! Vă oferim șansa să vă pregătiți sania din vara, până la scumpirile din 2025 și introducerea TVA la mașini. Vă așteptăm la eveniment pentru a testa mașina dorită și a primi un voucher valoric de reducere pentru achiziția automobilelor din lista brandurilor noastre, valabile pentru unitățile livrate până la finalul anului 2024.

   Acum e momentul de a vă realiza visul - deveniți proprietarul unei mașini noi!

Vă așteptăm cu drag la adresa: str. Cucorilor nr. 14

Luni-Vineri: 09:00 - 17:30

Sâmbătă: 09:00 - 15:00

Telefon salon auto: 022-46-79-22

Other news that may interest you